Referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (“GDPR”)

Dorim sa va anuntam ca respectam prevederile Regulamentului UE privind confidentialitatea si protectia datelor cu caracter personal, aliniindu-ne noilor cerinte.

Va informam faptul ca Societatea Romana de Psihoneuroendocrinologie (RPNES) colecteaza doar date asociate persoanelor fizice – membri RPNES. In contextul participarii la un congres medical pentru validarea creditelor EMC de catre Colegiul Medicilor din Romania sunt necesare date obligatorii precum nume, prenume, CNP, specialitatea, gradul profesional. Alte date precum adresa de e-mail sau numărul de telefon ne sunt necesare pentru a va transmite informatii legate de desfasurarea unei manifestari medicale spre exemplu: locatie, deadline inregistrare sau trimitere lucrari stiintifice.

Precizam ca datele dumneavoastra nu vor fi instrainate de noi catre nici un tert si vor fi folosite numai in scopul in care au fost transmise. Ele vor fi accesibile membrilor societatii prin forumul RPNES. Va informam ca aveti posibilitatea de a reveni asupra deciziei acceptului de comunicare in orice moment si totodata puteți solicita orice informatii suplimentare referioare la datele dumneavoastra, contactându-ne aici.

Despre drepturile referitoare la protectia datelor personale puteti citi in extenso aici sau sa va documentati si mai mult despre subiect aici.