2020 Simpozion XXIII afis

Susținând măsurile preventive și încurajând ca recomandările de siguranță să fie însușite de noi toți pentru protecția noastră și a celor din jur, s-a luat decizia de a fi schimbată perioada de desfășurare locația rămânând neschimbată.

5-7 Noiembrie 2020, Iași

Pentru înscriere clic aici.

Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cel de-al  XXIII – lea Simpozion Național de Neuroendocrinologie , ce va fi organizat la Iași, în perioada 5 – 7 noiembrie 2020, în aula din clădirea "Nicolae Leon" a UMF “Grigore T. Popa”

Temele propuse sunt:
– Neuroendocrinologia stresului,
– Managementul modern al pacientului neuroendocrin: abordare multidisciplinară.

Dorim ca acesta manifestare ştiinţifică să fie  un prilej de a vă expune propria experiență, într-o dezbatere de o înaltă ținută științifică. Sperăm să avem posibilitatea de a discuta și de a învăţa împreună, într-o atmosfera plăcută, interactivă şi colegială.

Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură și avem convingerea că specialiștii de excepție pe care i-am invitat și de această dată, vor satisface așteptările dumeavoastră.

Vă încurajăm să trimiteți cât mai multe rezumate si avem convingerea că prin dumneavoastră vom reuși să facem o manifestare științifică valoroasă.

Așteptăm cu nerăbdare să vă revedem la Iași!

Președinte RPNES,

Prof. Dr. Corin Badiu