27-30 Noiembrie 2014, Cluj-Napoca

Avem privilegiul si deosebita placere de a va anunta ca, in perioada 27-30 noiembrie 2014, centrul universitar Cluj-Napoca va gazdui cel de-al 15-lea Curs Postuniversitar al Societatii Europene de Endocrinologie (ESE) in Endocrinologie, Diabet si Metabolism. Evenimentul stiintific marcant va reuni experti cu renume international, oferindu-va un bun prilej de insusire a celor mai recente progrese in patologia clinica de profil.

Conform traditiei, tematica va fi una de interes larg, iar desfasurarea cursului sub egida si cu sprijinul activ al Societatii Europene de Endocrinologie constituie garantia unei manifestari stiintifice de succes.

In dorinta de a impulsiona implicarea efectiva a participantilor, sesiunile plenare si seminariile “meet-the-expert” vor fi urmate de workshop-uri paralele abordand o selectie de cazuri clinice de interes deosebit.

Cursul va fi sustinut in limba engleza.

Taxa de participare: 150 Euro. Aceasta include participarea la sesiunile stiintifice, materialele de curs, mesele si pauzele de cafea, programul social si cele 3 nopti de cazare.

Inregistrarea online si programul stiintific vor fi, in curand, disponibile pe adresa: esepostgraduate2014.ro

Important: Numarul participantilor la curs este limitat.

Cursantii sunt incurajati sa transmita, prin intermediul site-ului dedicat cursului, prezentari de cazuri clinice, in rezumat. Cazurile reprezentative vor fi selectate in vederea comunicarii orale.

Va asteptam cu drag in orasul istoric Cluj, inima Transilvaniei!

Prof. Dr. Voichita Mogos
Presedintele SRE
Prof. Dr. Carmen Georgescu
Presedintele Comitetului de Organizare