Al XXI-lea Simpozion National de Psihoneuroendocrinologie - Informatii organizatorice

2017 simpozion XXI

Ne face o deosebita placere sa va invitam la cel de-al al XXI-lea Simpozion National de PsihoNeuroEndocrinologie.

Simpozionul va fi organizat la Iași, între 4 – 6 octombrie 2017 în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” si Academia de Stiinte Medicale.

 Vă întâmpinăm cu aceeași ospitalitate și căldură în capitala academică a Moldovei. Avem convingerea că specialiștii de excepție pe care i-am invitat și de această dată, vor satisface așteptările dumeavoastră.
Dorim ca acesta manifestare ştiinţifică să fie un prilej de a vă expune propria experiență, într-o dezbatere de o înaltă ținută științifică.  

Tematica este: Intre ghiduri si terapie personalizata in patologia PsihoNeuroEndocrina

    • Ghiduri de terapie in patologia neuroendocrina
    • Boli rare in patologia psiho-neuro-endocrina

Aşteptăm rezumatele lucrărilor dumneavoastră în limba română şi engleză, maximum  300 cuvinte - până vineri 18 august 2017. Submiterea se va face numai electronic, pe site-ul dedicat manifestarii.

Rezumatele acceptate vor fi publicate ca supliment in Revista Acta Endocrinologica Bucharest.

Limba oficiala a simpozionului este româna.

Comitetul de organizare: Presedinte SRE: Prof Dr. Carmen Vulpoi, Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Preşedinte executiv RPNES Prof. Dr. Corin Badiu, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Secretariat RPNES, e-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Companiile farmaceutice şi editorii de carte medicală sunt invitaţi să prezinte ultimele realizări. Colegiul Medicilor acordă credite de educaţie medicală continuă.

Taxa de participare la Simpozion:

Categorie Până la 10 sept. 2017 (incl.) După 10 sept. 2017 
Membrii RPNES*  400 RON 450 RON
Alti medici specialisti, primari   500 RON 550 RON
Medici rezidenti*  250 RON 300 RON

*Taxa de simpozion acoperă şi cotizaţia de membru pentru membrii RPNES.  

Studenţii la medicină, farmacie, psihologie sunt scutiţi de taxă. Taxa de participare poate fi returnată la cerere până la data de 15 septembrie 2017.

La acest simpozion estimam un numar de peste 300 participanti, medici endocrinologi, psihiatri, neurologi si de alte specialităţi. Vor fi organizate expoziţii de medicamente, carte medicală, echipamente medicale, ca şi simpozioane ale companiilor farmaceutice.

Lucrarile simpozionului se vor desfasura in Aula “George Emil Palade” a Universitatii de Medicina si Farmacie “Grigore T Popa”, incepand cu miercuri 4 octombrie 2017 ora 16.00, pana vineri 6 octombrie, ora 13.00.

Autorii lucrarilor - comunicari orale sau poster - sunt rugati sa urmeze recomandarile acestea.

Template joomla by Joomlashine